Om Oss

Det finns ett stort antal webbyråer på marknaden, men få av dessa har lyckats sticka ut ur mängden. TrueBox i Stockholm är en av de webbyråer som med sin professionella framtoning och image verkligen skiljer sig från andra. Företaget arbetar med både grafik- och webbuppdrag, främst mot kunder i Stockholmstrakten men tar gärna uppdrag även i andra delar av landet eftersom det mesta numera går att lösa på distans. Här finns också fördelarna hos det lite mindre företaget, då samtliga kunder får en riktig VIP-behandling och behandlas med både respekt och omsorg. Inga uppdrag är dessutom för små eller för stora – och allt är lika intressant.

TrueBox använder sig självklart av den senaste tekniken och ser till att samtliga medarbetare är uppdaterade vad gäller trender på marknaden. Här finns en samlad kompetens inom olika områden, allt ifrån grafisk design till programmering inom webb. Just kompetens inom de senaste teknikerna är en förutsättning för att kunna konkurrera på marknaden och detta ser företaget som något självklart. Programmeringsmässigt handlar det om att hänga med i de senaste teknikerna och plattformarna från Microsoft och Apple, samt att kunna prata HTML5 och PHP flytande, i kombination med rejäla kunskaper i databashantering – SQL, Oracle med flera. Arbetet med grafisk design baseras i huvudsak på produkterna från Adobe, men företaget har också specialkunskaper inom andra tillverkares programvaror.

Har man som kund behov att få hjälp med grafisk design och webbutveckling, ja då ska man definitivt kontakta TrueBox – företaget som gör skillnad både idag och imorgon.